用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: 中天英
go

優才小學 FAQ [複製鏈接]

我對優才好有興趣,如果想插班08年9月P2不知有冇機會?旺角校舍和KTO有大分別嗎?我有朋友仔仔係KTO讀P1好滿意!係咪KTO係冇乜P1-P3呢?
我好多野唔識,想了解下,希望請教大家! 謝謝!
[[size=medium]美甲趣Blog BlogHere :-)

中天英:

謝謝妳的答覆!

各位家長:

本人想徵求小學插班英文信,可否幫忙,謝謝!
[[size=medium]美甲趣Blog BlogHere :-)

今天致電優才問轉校生,他說暫時冇位,叫我親身到校取表及交成績表,等有位先見!大家知否咁有機會嗎?

大家好:)
唔知幾時有機會見申請插班的學生? 好希望在原校註冊前啦! 好心急!

中天英:

謝謝妳的祝福, 真的等到頸長,好鬼心急!

各位家長好:
我在08年曾經嘗試插班GT,但失敗! 現在定再嘗試,希望有機會啦!
想請問如果想親身交資料比陳校長會困難嗎?又有乜機會可以見到校長呢?
請各家長比d 貼士幫忙下!謝謝!

Thank you !Thank you!

响KTO 放學既時侯 or MK 放學既時侯可以見到陳校長?

Thank you !Thank you!
‹ 上一主題|下一主題