用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 天主教聖瑪加利大幼稚園 2010-2011 STMKG (Interview & Result) 討論區
go

2010-2011 STMKG (Interview & Result) 討論區 [複製鏈接]

Any mami know?  Please share.

原帖由 happymum1 於 09-11-8 05:17 發表
聖瑪加利大收細仔嗎? 它喜歡收哪類型的學生呢?

謝謝!!

係呀, 唔好唔開心.
小朋友細兩三個月既表現真係差好多, 高度都好唔同.

原帖由 七點半 於 09-11-11 09:26 發表
唔好唔開心...我都明白你的心情...一定會好失落及失望..惟有再想一想有什麼學校可以比小朋友去考...我知寶血幼稚園會收細b...可是, 剛過了interview時間...不過, 我見上個學年...佢地之後都會再招生....你可以考慮一 ...

I think the link to download the form may be removed.  You may call the school.

原帖由 fredacheung 於 09-11-11 15:30 發表
我係佢個websit print唔到張form既,有無人知點解呀? 我之前睇仲有架.... 我約左5/12 11:30am interview,點樣先可以print返張form出黎呢?

為什麼?  有無長芽?
其實我囡對棵植物都無愛心, 我既興趣大過佢lor.

原帖由 七點半 於 09-11-12 12:02 發表
iadalovebb,

我女兒盆豆已certified..... 不過, 我女竟然唔發現無左盆豆.....mouth:" />   

Wish you can also join the big family of SMCK.

原帖由 werbaba 於 09-12-5 10:43 發表
呀仔表現100分.如果唔收只得一個原因.
就係細仔!

6點?!
好辛苦bor...
原帖由 七點半 於 09-12-7 12:04 發表
有一千人考??? 好多呀!!!!
我好似聽校長講話要講個talk講到6點....係咪星期六見到6點??

We and my daughter are not Catholic.  My daughter's perfomance in last year's interview was very good.
原帖由 babymok 於 09-12-9 22:30 發表
Hey don't worry la!  A lots of their students are not Catholic.  I guess Catholic is not a must.  But of course it could help.  

Like my case, when my boy interviewed last year, his performance was r ...

七點半,
Congratulations!

As I know, 09-10 K1 信班是比較細既小朋友讀.

原帖由 七點半 於 09-12-14 09:50 發表
咁得意....我以為孝班是大慨5-6月出世的小朋友讀....義班是比較細小朋友讀....我見今年開學有一班全班都比較細...

jojo....我個仔收左上幼義呀...謝謝你為他祈禱!!!!!!

其實我都想起我個仔都有貼label...不過, 唔 ...

8月唔係細仔, 因為我囡係7月, 但佢唔係讀 09-10 K1 信班.

根據以上MAMI 描述, 10-11 K1 既細仔班應該係孝班.
原帖由 七點半 於 09-12-14 12:41 發表
可能2010年義班係細小朋友讀...因為我個仔係8月....

甘真係估唔到LA...
原帖由 k66 於 09-12-14 14:13 發表
但我個仔係1月b..佢都好似係下孝wo..好似..我係記得佢係尾2個timeslot 去register 呀..

Yeah, 歡迎大家.
原帖由 七點半 於 09-12-15 11:57 發表
Hello 211715e, 歡迎你!!!!!!
‹ 上一主題|下一主題