用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 IN 完協恩既家長 ~ 請進!!
樓主: joan121
go

IN 完協恩既家長 ~ 請進!! [複製鏈接]

Re: IN 完協恩既家長 ~ 請進!!

Hi,

我個囡都是剛剛in完回來, haha, 機會一半咋, 因老師問佢一樣佢最唔懂得的船, 佢連果架船都唔識, 其他識果兩樣就抽唔中, 真係天意, 需然佢答錯d問題, 但我覺得佢好好笑. 數數目就啱d唔啱d, 好攪鬼. 大家唔使咁緊張啦, 自然d小朋友開心就乜都得了.

衣著-我都係比囡囡穿牛仔裙喎, 去面試, 又唔係去飲, 唔使咁跨張呀.

協恩幼稚園得班數少, 課室又細, 有什麼原因大家會選此校呢?

pakyu0429

Thanks

[/quote]

其實協恩都算係不過不失嘅學校(九龍區算唔錯), 有埋中小學, 雖然讀佢嘅幼稚園唔係一定直升到佢小學, 但都有小小機會掛!

我係咁諗咋, 唔知其他媽咪係咪咁諗呢? [/quote]

你個囡又真係好叻, 我果個啱一半錯一半, 我只覺得好攪笑, 坐在佢後面時都笑咗出來, 唔知老師睇唔睇到. haha

pakyu0429 寫道:
我囡囡上個sat in 左, 佢嘅表現我好滿意!
老師問佢嘅野全部答啱晒,
老師俾糖佢仲自動講多謝, 跟住起身拍番好張chair講同老師bye bye! 我冇train過佢, 真係唔係好相信佢會識咁做!  
其實佢識答晒d問題冇玩野, 我已經好足夠law~~~!  :  :

不過都係要個老師覺得佢ok至得嘅, 咁多人爭60個位, 真係好難!  
‹ 上一主題|下一主題