用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會荊冕堂士德幼稚園 有冇09年k1的家長
go

有冇09年k1的家長 [複製鏈接]

Hello呀大家~~

我囝囝係上午班, 搵日佢個樣醒目D就帶佢影學生相!!

我都要返工, 而家由麻麻照顧囝囝, 就快請工人!!

我住深并呀, 有無人同我一樣呀, 到時搭校車有個照應, 好擔心囝囝唔肯上車.....!!

係呢, 你地會唔會開學前去下旅行先呀?? 如果佢地一開學, 又要等學校假先可以去旅行啦~~!

更係荊冕堂啦, 咁我小朋友可以做同學仔呀麻~~

原帖由 scyu88 於 09-6-2 09:48 AM 發表
點解e家至interview?因為我4月至決定比bb係hk讀書,因所有學校已經收唒生,要等5月註冊完再通知我,有冇人唔交註冊費,果一刻我真係好傍徨.琴日bb見完迦南,學校收左佢讀am班,阿仔真係好好采見2間,2間都收左.原來迦南學費 ...

吓?? 派唔到好小學呀?? 即是上唔到仁紀呀??
咁派左邊間呀??

原帖由 bro_and 於 09-6-14 05:31 PM 發表
我個女都係09年讀k1, 今年個仔k3畢業, 派唔到好小學, 而家重周圍扣門!

其實呢間幼稚園好好, 係第一年未有學劵要二千四學費, 第二年有學劵減到$1,400.-, k3再減一百, $1,300.-, 雜費$900左右一個學期, 都唔算貴, d老 ...

大家知道K1幾時開始返學未呀??

我打過去學校問, 好似8月29日有個家長會, 8月31日開始返學..... 不過佢又話日子未實, 要等學校通知喎......

希望快d通知啦, 想早d同公司請家假!!
‹ 上一主題|下一主題