用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 荔天,原來「你」是這樣的
樓主: daphneleung
go

荔天,原來「你」是這樣的   [複製鏈接]

cellon 發表於 13-7-3 22:58
大錯特錯!

大錯特錯!

1. 不應送到公司,很明顯,樓主應該是一個公主,應該送到公主的堡壘。

2. 如果只係送註冊證到堡壘,明顯毫無誠意,只想打法公主收聲,完全無打算要傾下主任同校長既態度!校長應該親身押同林主任,肉袒負荊, 至堡壘謝罪。

3. 校長和林主任還要在全港各大報章頭版刊登道歉啟示,讓公主的怒氣消減!

4. 最好校長和林主任自拍道歉短片放上 Youtube,事件必可和氣收場,否則沒完沒了!走著瞧!!
尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。
但是,有準備不一定能找緊機會,因為....
命運就是這樣的敲門。
要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。
黑暗是可怕的,極難耐的.....
但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

可能樓主會咁答你:

點解我要跟足你講去做?

我由頭到尾都無話一定要黎緊星期六攞,點解佢唔可以態度好啲同我傾下第二個星期六攞?
尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。
命運就是這樣的敲門。

問題係唔讀你間學校,我(樓主)又駛乜俾面你,梗係方便自己,你忙你既事,it's none of my business!

傾唔掂咪上 EK 數你,又不多人知我是何人,只是網名一個,數唔到咪龜縮,又如何?!  

校長和主任就開哂名,仲唔煩到你,呵呵呵....

karen55407    發表於 13-7-7 09:18
命運就是這樣的敲門。
‹ 上一主題|下一主題