用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 **聖保祿幼兒園 2月27日2007 開始派申請表** ...
go

**聖保祿幼兒園 2月27日2007 開始派申請表** [複製鏈接]

Re: **聖保祿幼兒園 2月27日2007 開始派申請表**

請問係studio相好定係生活照呢??

Many thanks.

KaHeiBaBa 寫道:
[quote]
mingpojean 寫道:
what kind of 4R photo... only the child or child + parents... any suggestion??

Child only !![/quote]

Re: **聖保祿幼兒園 2月27日2007 開始派申請表**

Thank you.

Good Luck!!!!

各位好!

聽聞spn會收下學期新生,請問這批新生是不是也在五月份interview呢?是不是他們較細所以安排他們下學期才返學呢?定係他們是waitling list呢?

Thank you!!!   

Thank you AndyRain.     

AndyRain 寫道:
唔肯定, 但係亦有可能係校方想開始的時間唔收盡學生, 咁樣師生比率會高d, 咁照顧佢地亦會好d.  經過一個學期的學習, 已入學的會變成較獨立, 咁再加少量新生, 新舊生都同樣唔會顧此失彼.  同埋, 加左新生, 對舊生都有好處的, 因為佢會覺得自己叻過人地, 所以佢會好努力咁做個好榜樣等老師讚佢乖/叻.  

[quote]
Angela88 寫道:
各位好!

聽聞spn會收下學期新生,請問這批新生是不是也在五月份interview呢?是不是他們較細所以安排他們下學期才返學呢?定係他們是waitling list呢?

Thank you!!!   
[/quote]

Dear KaHeiBaBa,

Don't say this!!!  I really appreciated your reply.

:  :

Best wishes,
Angela88

KaHeiBaBa 寫道:
Dear Angela88,

please check PM, sorry for my late reply !!  

rgds/ KaHeiBaBa
‹ 上一主題|下一主題