用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 啟基 interview
go

啟基 interview [複製鏈接]

今日好心急, 打o左去學校問, 佢話 6/11 or 7/11 (我唔記得個日期) 開始 2nd in, 而家未有進一步消息, 未開始通知家長, 但非常感動o既係.........佢居然叫我留低小朋友個名, 如果有消息, 盡可能早 d 通知........相信冇其他學校有咁o既服務.  真係越o黎越鐘意啟基!

回覆:啟基 interview

我今日冇信呀

恭喜晒各位!!

想請問係咪全部都嚮 13/11 2nd in?

引用:未收到信的家長,+我地等多2日啦.........

原帖由 JHsbb 於 12-11-01 發表
未收到信的家長, 我地等多2日啦.........
唯有咁望啦!

我 22/9 in, 有留名,但冇電話,咁應該冇喇。。。。。

頭先打去問,阿仔暫時未有消息,雖然李小姐好好人,解釋好多人申請,而家冇但可能遲啲有,到時再通知我,但我相信冇 2nd in 即係落選喇

引用:即係等電話定等信?+

原帖由 skwonghei 於 12-11-02 發表
即係等電話定等信?
我諗除非你曾經留名俾學校問進度,如果唔係,應該等信

引用:我覺得如果聽日星期六都仲未收到信,+應該我

原帖由 JHsbb 於 12-11-02 發表
我覺得如果聽日星期六都仲未收到信, 應該我地14/9, 22/9, 個班應該都無架喇, 22/10個D都有信咯.... ...
贊成!
所以應該又衰一間喇。。。

‹ 上一主題|下一主題