用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 迦南幼稚園 (九龍塘) 有無0809綠苗Playgroup同學仔呀, 入黎傾下
go

有無0809綠苗Playgroup同學仔呀, 入黎傾下 [複製鏈接]

hi cherylyau_b,

我都係0707媽咪呀, 我都想報呢個playgroup, 剛剛打電話去問資料, 等緊覆, 唔知會唔會一齊做同學仔呢...

原帖由 cherylyau_b 於 08-9-21 01:32 發表
我想11月開始上星期六,但係話10月星期六full晒,11月就唔知,我而家要落waiting list呀!!
唔知點好呀!!

係呀, 報左11月, 不過唔知有冇位....如果你收到通知, 你pm我啦...

原帖由 cherylyau_b 於 08-10-8 23:10 發表

who1029,
你好!!都好呀!!一齊上堂呀!!不過你係唔係報左11月嫁??我都唔知收唔收呀!!

hi cherylyau_b,

我今朝打左電話去問, 佢地話星期六班得1個位退左, 所以順次序俾左其他小朋友返(佢地以收form先後排次序).....我覺得好似幾難等到有位, 因為啲小朋友返得好地地又點會咁易退堂喎....

原帖由 cherylyau_b 於 08-10-19 03:08 發表

who1029,
我仲未呀!!你呢??

hi cherylyau,

they called me this morning, my daughter can attend the class on coming sat.

how about you?

原帖由 cherylyau_b 於 08-10-21 00:29 發表

who1029,
你都啱!!都唔知等到幾時先有位呀!!

cherylyau,

oh...做唔到同學仔了, 因為我地揀左9:15am嗰班呀...

原帖由 cherylyau_b 於 08-10-28 16:00 發表
who1029,
我今早打左電話去問,佢話可能未打到啫?!
計埋你,已經有兩個邊過我wait既都有位了!!我問佢,佢話可能我冇聽到電話, 不過,我mobile,屋企同老公mobile,呢幾日都冇miss call....事但喇!!佢話 ...

hi cherylyau,

pls check pm.

原帖由 cherylyau_b 於 08-10-30 09:03 發表

why1029,
你有冇yahoo blog呀!!我地keep contact呀!!你click我條banner下面既字
‹ 上一主題|下一主題