用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖三一堂小學 今年聖三一的報考人數唔知幾多?難唔難入? ...
go

今年聖三一的報考人數唔知幾多?難唔難入? [複製鏈接]

我同阿仔報左聖三一小學,阿女就報左聖三一預備班,唔知今年多唔多人報,難唔難入呢?  thanks.
   0    0    0    0

回復 4# money3298 的帖子

money3298,
上星期我同阿仔報左考小一,佢地冇要求portfolio,淨係要佢近期的成績表副本,交form時帶埋正本核對,11月5日早上interview.

回復 1# Miffy-miffy 的帖子

都可能係,我原本係9.30in,但阿仔gor朝要in另外間學校,我就打電話去聖三一話要改11.15in,佢好爽快咁話冇問題,你11.30前來到啦,又冇問我地咩名.睇番佢地資料話interview在11月5日9-12pm,估唔會in太耐掛.

原帖由 rabbitann 於 11-11-7 15:28 發表
點解無乜人討論聖三一堂上個星期六o既interview?

阿仔話有2位老師問問題,1個講英文,1個講普通話,唔記得問左咩喎(問親佢都係咁講!!),後來我chok到佢話普通話係問佢喜歡食咩水果.

阿仔,老公同我都對間學校既感覺唔錯,老師好nice,面試安排流程幾好,家長同小朋友都唔會覺得辛苦或要等好耐.

今日收到信可以交留位費! 唉,有一間收左個心定少少,下星期輪到自行分配GOR間有RESULT,唔知阿仔好唔好彩喇.

回復 1# cherry_bb 的帖子

咁你係咪揀SFA,還是仲等梗更更好?
‹ 上一主題|下一主題