用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港培正小學(幼稚園部) 等呀等..培正呢個星期六會知
樓主: NICOLE123
go

等呀等..培正呢個星期六會知 [複製鏈接]

唔好意思呀.. 我本人都係鍾意貼紙書,但在香港買一本都幾貴. 我有在深圳買貼紙書返來都係$8-14元. 但$8 紙質差, 相對$14 的紙質會好 d. 但有時唔好彩都會買倒一兩本 d 貼紙會走位的. 因幾蚊本都唔梗要啦~比佢玩啫. 因我個囡重未識字可以暫時比佢玩. 大 d 就唔會啦. 因係簡體字.
想問吓EQ, IQ, FQ, MQ, CQ, 其實EQ 同 IQ 我都知係麥, 其他我都唔知. 大家知唔知呢? 我重有買咗翻翻書. 油顏色. 我上兩星期入咗 66 本書, 都係$700 (HK$), 我老公仲話我痴線一次過買咁多書. 我話之前見倒唔買,今次都唔見有. 所以咪一次過買咁多返來囉.

原帖由 VIVIANSHUM 於 10-1-21 23:54 發表
嘩!其實隨便傾下點知咁多人都有興趣
不過唔記得同大家講我係正接在國內order
但送貨是不會直接送到香港架!
我平時係在國內再安排運回香港
如果咁多媽咪有興趣不如一齊group order
一齊運回來香港運費share都平啲
來 ...

呀囡 in 果時勁喊. final 要媽咪一齊 in. 我諗機會都好微. 臨走話要去 toilet, 入到去個 toilet 呀囡話個 toilet 好靚. 又真係好靚因個 toilet 貼晒牆紙仲係成個森林同 monkey. 希望大家都收到好消息啦.

仲有尖東東鐵站有一間 shop 賣兒童書的. 內有英文貼紙書都只係$10本, 紙質唔差的. 有 disney 同教日常用品,時間的貼紙書呀.

原帖由 linglingng 於 10-1-22 10:47 發表
唔好意思呀.. 我本人都係鍾意貼紙書,但在香港買一本都幾貴. 我有在深圳買貼紙書返來都係$8-14元. 但$8 紙質差, 相對$14 的紙質會好 d. 但有時唔好彩都會買倒一兩本 d 貼紙會走位的. 因幾蚊本都唔梗要啦~比佢玩啫. 因 ...
‹ 上一主題|下一主題