用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 給大腦性麻痺家長的信.pdf
go

給大腦性麻痺家長的信.pdf [複製鏈接]

多謝諾諾爸爸的分享~~~
相信諾諾必定在天父的懷中,被天父疼愛著。他能夠看到的、聽到的、嘗到的... 一切都係最佳美的﹗

諾諾爸爸, 好明白你難過O既心情, 你要堅強, 唔好自責, 相信你已經用盡自己O既力量去愛錫諾諾的﹗你所做O既, 並唔係每一個爸爸都能做到的, 你已做得很好啊~~~
每個人都希望自己的子女健康聰明, 但生出O黎係有問題O既, 都冇辦法... 唯有堅信神一定會有最好O既安排。神安排諾諾返到衪的身邊, 相信一定係知道你O地都勞苦啦, 所以先會有呢個安排﹗放心啦, 諾諾有天父錫住必定係好幸福的, O係天家冇病痛, 冇眼淚, 只有歡樂呢~~~ 將來一定可以O係天家裏與快樂幸福O既諾諾重聚啊~~~
你還好啊, 你還有別的正常仔女(我生第一個, 就出事啦, 唔敢生呢...) 佢O地都好需要你, 希望見到一個快樂O既爸爸呀~~~
加油加油!!!

係呀, 曾經想過生多個, 但實在唔敢生, 亦都唔想分薄對BB O既愛~~~
所以我覺得諾諾爸爸你已是不幸中O既大幸, 起碼你還有其他健康正常O既寶貝呢~~~

原帖由 諾諾爸爸 於 11-11-9 20:03 發表
我四十年人, 只有對著這廣告流淚過, 而且超過5次....每次看心裏都不能平伏.

幸福醫藥廣告2011 真人真事感人廣告

http://www.youtube.com/watch?v=q1lw58oYXsA ...

好有同感呢~~~
‹ 上一主題|下一主題