用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 伯樂音樂學院-playgroup
go

伯樂音樂學院-playgroup [複製鏈接]

很差,千萬不要去, 

我認為個導師很有問題, 第一, 他們叫我個女沿住條線LOOk地下, 跟住我個女無做, 他竟然叫我個女自己在個墊的另一面自己LOOk, 叫他唔好阻住其他同學LOOk, 身為老師的, 見我個女唔肯lOOk,就冷言地對待他, 我即時己經很不滿意
第二, 跟住, 由於我地係試堂的, 他玩收埋條蕉, 他唔肯比我個女, 而另外個個join左的, 都有一次找蕉的機會, 分明係discriminate我地係trail lesson,
第三, 他叫他爬tunnel,跟住我個女又係唔肯爬, 我問個老師, 你係未可以教下他點爬, 或怎可以引導他爬呢, 他說,,,不用了, 他唔爬由他唔爬啦, 叫他自己玩下其他野,
我想問下大家, 我來試堂, 所有野你都無教, 只係叫他自己do, 那我來上堂為什麼呢,
叫你教下她, 你說,,不用了, 不做便可以了,
唔係呀, 我如果真係join了, 我百幾二百元一堂, 你叫他自己做動作,,,,,,,,,,,

我仲有幾個example, 你地想知我先再說,我已經對此導師, 他們說,導師只係得一位而己, 即係我唔會再有機會再上他們的班, 一個完全唔負責任的老師, 我上來做什麼,,
‹ 上一主題|下一主題