用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 St. Catherine面試
樓主: sirhc
go

St. Catherine面試   [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+Popobobo+於+14-11-21+發表我

原帖由 ozoz 於 14-11-21 發表
Sc 通常分批寄,先寄offer,之後寄waiting 同reject,早收信而封信好厚就恭喜你了。

...
我想問K要唔要2nd in?

引用:我寫得好少!根本諗唔到寫咩!個心對眼飛左

原帖由 wytsui911 於 14-11-26 發表
我寫得好少!根本諗唔到寫咩!個心對眼飛左過去望小朋友!但又要顧住份問卷都要寫幾粒字

...
我同你情況一樣

引用:Quote:原帖由+kartsang+於+14-11-26+發表我

原帖由 cindywy 於 14-11-26 發表
我完全冇理會到囝囝答成點,淨係聽到佢最尾自己唱歌我哋in得好快,唔知係因為囝囝答得好順利定係完 ...
我個心唔係份問卷度,而係留意佢點答,in我地個miss都算有耐性,呀女答到一半以上,唱歌就要我帶頭唱咗句佢先自己唱埋落去,但唔知佢地計分準則係點,唯有平常心(但帶點心急

引用:Quote:原帖由+kartsang+於+14-11-26+發表我

原帖由 cindywy 於 14-11-26 發表
我完全冇理會到囝囝答成點,淨係聽到佢最尾自己唱歌我哋in得好快,唔知係因為囝囝答得好順利定係完 ...
我地都in 得好快,都係預陪跑多,有D問題佢都唔識答,例如六個圖下面要併返同上面一樣,仲有喺個盒數兩粒黃色珠仔我個女又畢晒全部黃色出嚟,仲有有架車仔乜嘢如果聽到叮一聲就要拍停佢果D全部錯晒

引用:Just+called+SC+office,+the+staff+said+th

原帖由 fwan1213 於 14-11-27 發表
Just called SC office, the staff said the letter will be sent out next week.  So no need to check th ...
Thx

回覆:St. Catherine面試

勁緊張

引用:佢係好老積....做晒...但係未必+perfect...

原帖由 kimbytong 於 14-12-02 發表
佢係好老積....做晒...但係未必 perfect....自己話要唱咩歌(大聲唱)....週圍say hi....性格外向....唔怕生 ...
叻仔,搞到我想返屋企收信

引用:仲未返屋企...+冇人係屋企....心情...+患得

原帖由 woodstockming 於 14-12-02 發表
仲未返屋企... 冇人係屋企....
心情... 患得患失感覺... 好驚reject.. ..... ...
就算係都未必今日個個收到信,咁多信一定分開寄,我陪你一齊心掛掛

woodstockming    發表於 14-12-2 12:17

引用:Quote:原帖由+Girly+於+14-12-02+發表Yes,+

原帖由 anbaby 於 14-12-02 發表
My son is super big B ,did sing and ans the questions but result is waiting
我個女係1月頭大B,唱晒歌、做咗大部份task,waiting

‹ 上一主題|下一主題