用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 學之園幼稚園(凱帆薈) 凱帆N1班一齊傾下
樓主: bigp
go

凱帆N1班一齊傾下 [複製鏈接]

原帖由 lion_2009 於 11-8-8 12:46 發表

書包會在開學日派, 個日返一個鐘應該冇茶點架啦, 不過我會帶定杯和毛巾

我都會帶定杯和毛巾, 到時有書包再一齊放入去!

今日帶左仔仔返LH玩, 佢好開心!好鍾意d玩具!
黎緊2日我都會返架!

佢都幫襯左個廁所一次! 又係好happy咁痾!

原帖由 littlejimjim 於 11-8-8 15:20 發表
ic, thx.
我上個星期自己lazy, 己經無帶囝囝返!我99話今個星期佢都會照帶囝囝返, 因為佢話佢得閒!

如果有時間, 當係playroom咁玩都好ok!!

原帖由 aphek 於 11-8-10 10:32 發表
mandyfa, 你搭邊架小巴呀? 我都係搭小巴喎

78號呀!! 你呢??
今日見到Stepwong+囡囡啦,同佢相認左,好開心!

原帖由 AAAK 於 11-8-11 12:20 發表
聽日大家會1個家長or2個家長一齊去呀? 我就老公都會去, 但佢要自己搭車去, 因我同囡囡有校車坐
聽日有無咩野要帶架? 因為未有學校嘅書包, 我諗住亞女自己帶背包, 放埋水杯, 毛巾&冷衫, 仲會唔會有d咩要帶呀? ...

小朋友既第1個開學禮,我地唔想錯過! hehe~~
我同老公都會去,去完返工!
帶既物品都同你一樣啦! 祝大家開學"愉快順利"!!!

原帖由 aphek 於 11-8-12 23:27 發表
係啦, 我都諗緊買唔買 cd.

係呢, 有時呢度太open, 不如開個 facebook group 傾啦, 大家有無興趣呀?

都好吖~~
我有facebook,不過唔識整!

原帖由 littlejimjim 於 11-8-12 19:18 發表
我都想緊, 唔知星期一可不可以問學校攞來睇下是什麼東東先決定買唔買?
另外, 有無人知LETTERLAND果套只有CD, 有没有習作呢? 如果今次唔買, 遲D有無得買返?

...

我唔打算買, 因為怕學校本身既書我都未夠時間同佢睇!! 仲有親子遊戲wor!!!
‹ 上一主題|下一主題