用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 【KTS】 08年9月入讀小三ge家長入黎傾 (Part II) ...
樓主: 小桃兒
go

【KTS】 08年9月入讀小三ge家長入黎傾 (Part II) [複製鏈接]

報告,我今日係深水埗買咗係灰校衭比仔,
85元正,牌子: Maxixe.
gif[/img][img align=left]_455.gif[/img]

mc, mp,

請問視藝網址是什麽? 仔忘記了.

原帖由 rowenaanson 於 08-11-23 14:09 發表
報告,我今日係深水埗買咗係灰校衭比仔,
85元正,牌子: Maxixe.
gif[/img][img align=left]_455.gif[/img]

mp, and all mama,

睇show and 展覽幾時交? 我還未看呢?

Lo1

Yeah, 今次一定好熱閙

原帖由 Leona01 於 08-11-24 15:30 發表
Dear All,

我老細終於批左假啦!!  ra: 唔該預埋我.

我病足一個禮拜, 硬係拖住條尾, 個人暈駝駝, 反應遲緩~~~~已經晚晚都早睡不敢造次, 就係唔見好. 好煩!!!!!!

大家Take Care!!!

其他媽咪都快D報名啦~~

BK 靚仔 ...

rn,

希望在明天,希望明天到.................明日復明日.........

原帖由 rubyngan 於 08-11-24 18:51 發表
ra

無記錯的話..應該係5月中..
襯未測考..去搞掂佢

工人幾時來呀..睇都知你好辛苦
到時你休息..燒多d比過你食啦

救救,請問那位mama有中工8,
仔今日無交,屋企又無.今日已70頁了

hhkk, ttmm, mc,

收到了,萬謝..........

原帖由 heiheikeikei 於 08-11-24 22:53 發表
ra

我見到梳化有喎.....

全賴有你們

hhkk,

張梳化真係幾好坐

原帖由 heiheikeikei 於 08-11-24 22:53 發表
ra

我見到梳化有喎.....

agree

原帖由 heiheikeikei 於 08-11-24 23:17 發表
^_^ 全靠大家合作裝收同美化嘛
咁有需要就行下坐下囉 最緊要大家都啱用啱洗~

Goodnight:loveliness:

siu to,

今次呢件事真離譜,應該要反映,比我實出煙,
咁奔波,小朋友同那位家長都好累,經一事長一智,
希望校方下次謹慎啲.同仔仔講吓解釋吓,等佢定番啦.

原帖由 小桃兒 於 08-11-25 18:32 發表
但不是 B 或 E 老師把孩子送回何文田,而是讓一位同行的 P2 家長千里迢迢把孩子從金鐘送到何文田,再把 mj 囝囝帶回金鐘。
孩子這麼小,嚇得快哭了,好可憐! ...

已check

原帖由 美菜子 於 08-11-25 20:00 發表
Siu To,
嘜吾係出發前要對名嗎? 去 trip 都要架?

ra, ttmm, mp

check PM

hhkk,

kk 考到kts, 相信好多男同学好`吾得閒,
因要ask靚女攞簽名

hhkk, 今日有無去詹医師到.ok嗎?

hhkk, and all mama,

今日開心呀,因為Imm. Dept已批了工人Visa,

黑暗之後是黎明,我黎啦..................

今日下午老爺已到Imm.取了visa,轉交比agent,
agent話己速遞到macau, 應該明日收到.
希望明日可到港(pm)驗身,ok了.就可到我家.

原帖由 cheungmp 於 08-11-27 19:09 發表
RA,

咁就好喇......幾時返工?

黎明出來了

原帖由 cheungmp 於 08-11-27 19:36 發表
ra,

祝你早日放監

sw, yummy, and all mama,

多謝你地關心,支持,令我在這段黑暗日子見到曙光,
我用奪命追魂call, 係咁call 個agent, 今日晚上賓賓
已從macau 到HK, 明早 body check 後就可到我家了.

祝KTS靚仔靚女靚ma們開心開心,笑口常開.

原帖由 sac.wen 於 08-11-28 22:36 發表
呢幾個星期我要通山跑睇demo, 成日唔響公司所以好耐無上黎, 希望你地仲記得我.

飛飛下咁追頁都見到喜事重重, 可喜可賀 ... (希望無遺漏...)

首先, 恭喜哂所有成績好的仔仔囡囡... & 各靚媽 ! ...

sw,

黑暗之後就係黎明,跟住咪一天都光哂羅

原帖由 sac.wen 於 08-11-28 22:46 發表
ra,

真係一天光哂

osmm and all mama,

Good morning!

osmm 咁夜嘅.

你哋就好啦 X 2

原帖由 oscarmama 於 08-11-30 00:35 發表
你哋就好,又可以long long breakfast  
‹ 上一主題|下一主題