用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 日日睇信箱
樓主: karen2323
go

日日睇信箱   [複製鏈接]

回覆:日日睇信箱

哈哈我都曰曰等信中

[size=small]世上本來就沒有完美的人,人生總會遇著不同的障礙,有些人能幸運地越過障礙,但有些則只可以盡力改善,憑著愛去面對人生的困境! :-P

引用:又收reject+letter+,+仲有最後希望!!+唉!

原帖由 phoebepanpan 於 12-03-12 發表
又收reject letter , 仲有最後希望!!
唉!突然好空虛
我仲欠一封信

[size=small]世上本來就沒有完美的人,人生總會遇著不同的障礙,有些人能幸運地越過障礙,但有些則只可以盡力改善,憑著愛去面對人生的困境! :-P

引用:我地也欠一封直資result+,但凶多吉少了~.~

原帖由 phoebepanpan 於 12-03-12 發表
我地也欠一封直資result ,但凶多吉少了~.~
我都等緊呢一封result(而家waiting list)+一封津校面試機會(已收一封,還欠另一間果封)!關鍵係呢兩曰

引用:我諗我自己等多2日都無信,+就會死心,+加埋"

原帖由 htts 於 12-03-13 發表
我諗我自己等多2日都無信, 就會死心, 加埋"安份守己"等派彩
等派彩+等運到。別氣餒!大家都要加油

引用:最後一間直資也幻滅了,仲要是我老公收埋封

原帖由 phoebepanpan 於 12-03-14 發表
最後一間直資也幻滅了,仲要是我老公收埋封信幾日,今早才比我!我仔對聖道迦南抱好大希望,佢話面試時老師 ...
等大抽獎啦!別氣餒!加油

phoebepanpan  阿少爺好懶散, 都唔知佢考D 咩出來.  發表於 12-3-14 17:34

引用:今日繼續留意信箱了

原帖由 masterunion 於 12-03-14 發表
今日繼續留意信箱了
妳收到保良局面試信,是嗎?
但我到呢刻仲未收到呢間嘅面試信呀!我都等緊

masterunion  係丫, 你都報左果間?????
你係未有一間直資係waiting list???  發表於 12-3-14 09:39

回覆:日日睇信箱

終於放下心頭大石了

hugub  邊間收左呀 Joey媽?  發表於 12-3-14 17:38
sakura65  joey媽媽,基祟有消息未 ????  發表於 12-3-14 17:31

引用:Quote:joey媽媽+發表於+12-3-14+17:29+終於

原帖由 sakura65 於 12-03-14 發表
joey媽媽,妳有好消息 ???
錯了!是rejected letter.但我不灰心,因仲有一間自行可interview,之後唯有等大抽獎。輸陣唔輸運,抱著平常心

hhy2007  God bless you.  發表於 12-3-14 22:49
hhy2007  "輸陣唔輸運", that's the attitude I like the most.  發表於 12-3-14 22:47
‹ 上一主題|下一主題