用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德望學校 (幼稚園) welcome all 2010/11 K1 ^^
樓主: sin_928
go

welcome all 2010/11 K1 ^^ [複製鏈接]

原帖由 BBElsa 於 10-7-16 19:15 發表
Sorry to interrupt, but can anyone tell me that do I need to buy one more uniform for spare?  Or just one is enough?

i bought 2 dresses and 1 PE set.

已經8月, 唔知幾時先知道開學果日係返邊段時間同埋有無校車呢

原帖由 beautiful_mama 於 10-8-7 01:56 發表
之前派的文件寫得好清楚的呀!!!???

唔係呀, 我意思係頭一個星期陪返學仲未知返邊段時間, 因為學校分左兩節, 同埋想知道陪返學可唔可以一齊坐埋校車返.

原帖由 mimimomo6 於 10-8-12 15:16 發表

得一段時間咋.分上,下午班

陪返學 1/9-3/9 沒學車去 GH, 要家長自己帶

3/9 可家長陪同跟車回家

尋日收到通告, 清楚晒. 不過唔分時段, 學生+家長咪好迫囉

btw, 你有無試套PE衫? 啱唔啱呀?

大家留意頭飾要黃色呀, 唔好買錯綠色.

原帖由 winwin2 於 10-8-12 21:30 發表
Sorry, 想問邊度講頭飾要黃色呀???

問老師架, 尋日影相見老師都有幫小朋友夾黃色蝴蝶結

原帖由 B.B.BaBa 於 10-8-16 10:44 發表

打去學校問過,個 staff 話小朋友要著校服回校
或者大家都試下打去問,睇下係咪真。

我都問左, 係要著整齊校服返去!

請問大家搵唔搵到d細條既手帕? 好多摺完都好大"舊", 放落袋會"突"左出黎呀
‹ 上一主題|下一主題