用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保祿幼兒園 報咗09年St. Paul Day Nursery 的, 入嚟傾吓啦 ! (Part ...
樓主: max1116
go

報咗09年St. Paul Day Nursery 的, 入嚟傾吓啦 ! (Part 2) [複製鏈接]

原帖由 KaHeiBaBa 於 11-7-26 23:47 發表

照現時預測路徑嚟睇,應該打唔成 !!

?11207220024

oh, 又"打風唔成三日雨", 尋日睇仲好正架, 呢個weekend即係唔洗出街, 仲想帶阿女去學校隔離間church添

原帖由 max1116 於 11-7-28 01:28 發表
唉~ 三號已經係極限了。

打唔成就唔好3號啦, 唔係連阿女summer camp既學費同車費都蝕埋, spn早開學, 已經蝕左一星期

原帖由 Snoopywy 於 11-7-28 09:19 發表
唔好諗咁多,打到埋黎先算啦.
我呢排整布吉行程,下個月同埋雙親..家姊同埋佢個女去呀! 我太遲訂機票..今次貴到呀媽唔認得,加上呢次我同家姊包起雙親既費用!!

我未咁快帶呀女去教堂,等佢再大D先,黎緊我都會過學校個邊 ...

難得全家人去旅行咁高興, 算啦

我地都係on and off咁帶, 不過呢排帶多左, daddy話煩都要比佢去, 都啱既, 就帶晒"裝備"去

KaHeiBaBa,

please check pm, thanks.

原帖由 aralelo 於 11-8-21 22:37 發表
咁到時記得帶我哋一家入去參觀吓喎, 我屋企行都行到去唔太遠架咋!

一齊去

原帖由 aralelo 於 11-8-21 22:51 發表
跟聖名啦, 唔洗煩!
如果第時我阿女唔like叫Arale, 我也會叫佢用回自己個聖名!

Catholic Saints Names Starting With Z
Saint Zacchaeus
Saint Zachariah
Saint Zachary
Saint Zama
Saint Zambdas
Saint Zebinus
S ...

"z"字真係無乜選擇, 我會用聖名做middle name, 點都要諗兩個名. 我女個聖名當時我係比佢揀架, 第日無得怨
‹ 上一主題|下一主題