用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 09/10 K20 同學會
樓主: TszWun
go

09/10 K20 同學會 [複製鏈接]

路過見到攪旅行, 是否全部k2o 同學仔, 我仔係k2L 可否報名?
原帖由 tommysimmy 於 09-9-1 20:36 發表
hi all :

快速報名!!

wenwenlou   -  柏言  2大 1小
CrystalSo    -  Ryan Wong 2大2小
tszwun        -  alvin 2大 1小 +1個bb
Keroro_Him - 子謙  2大 1小 +1個bb
CandyPoon  - 學禮2大 1小 +1個bb
Cruxcat        ...

sunny,

就預埋我啦

wenwenlou   -  柏言  2大 1小
CrystalSo    -  Ryan Wong 2大2小
tszwun        -  alvin 2大 1小 +1個bb
Keroro_Him - 子謙  2大 1小 +1個bb
CandyPoon  - 學禮2大 1小 +1個bb
Cruxcat       - 逸喬 2大1小
Maggie Pang - 郁郁 2大 2小
ng360          - 2大1小
bjw              - 永永 2大1小 + 1個BB
hin yueng     - 顯揚 2大1小 (bjw代報)
vsycheng     - Rita 2大1小
jumbo_mandy - 嘉嘉 2大1小
simmy          - amy2大1小
mackyfungng - issac 2大1小

[/quote]

Sunny,

其實甘多人捧場, 會唔會考慮攪大啲, 整夠兩架旅遊巴

Sunny,

甘又真係好難搵到其他 daddy 好似你甘賣力, 另我囝話今日係學校見到你, 你同佢講話10月有旅行, 係咪真有其事呀?

原帖由 TszWun 於 09-9-2 21:35 發表
hi mackyfungng,

其實我同太太都討論過呢個問題,
但我怕太多人好難控制,
我最多都只可以响一架旅遊巴上面,
怕淨低另一架好似冇人理咁...
需然會有導遊, 但都係要再度度先!

...

Sunny,

嘻嘻, 佢無' mud'幾何會甘醒

原帖由 TszWun 於 09-9-2 22:26 發表
HI MACKYFUNGNG,

ISSAC好醒喎!
講講啱晒!
今日見到佢,
佢同我講話旅行好好玩, 問我幾時會去,
我咪話比佢聽10月會一齊去!
佢好叻仔喎!!!!

sunny,

你一呼百應, 真係勁, 我唸仲有好多人想報名, 希望可以有兩架旅遊巴啦

原帖由 alberychu 於 09-9-3 14:09 發表
Hi Tsz Wun,

上次5.1 missed 左, 今次後備都好, 希望博下有兩車..

新資料如下:

1)wenwenlou   -  柏言  2大 1小
2)CrystalSo    -  Ryan Wong 2大2小
3)tszwun        -  alvin 2大 1小 +1個bb
4)Keroro_Him -  ...

sunny,

我都話你掂架啦, 果然開到兩架車, 到時甘多小朋友一齊去旅行, 一定好開心

原帖由 TszWun 於 09-9-5 13:04 發表
賬戶資料及我的聯絡方法已pm給大家,
收唔到或唔清楚可提出詢問,
請於7日內付款, 謝謝!

Sunny,

你好勁呀, 一個人做甘多嘢, 記住要幫手就出聲, 肯定個個 daddy, mummy 都義不容辭

原帖由 TszWun 於 09-9-5 22:38 發表
hi mackyfungng

好激架.....
今日要每個人pm留資料比大家,
又要check大家有有入數,
又要等旅行社講數,
又要諗下買d咩小禮物比小朋友,
而啱啱先攪緊個excel file,
仲有屋企2隻化骨龍响度攪攪陣~~
真係頭都暈!!!

不 ...

TszWun,

可以講我知點解要買階簿嗎

原帖由 TszWun 於 09-9-9 22:11 發表
hi wasyinyin,

ok!有位我會call過位mama!

hi all,

我地買左階簿啦!
有冇家長唔知呢?
我地都可以比本佢架!

TszWun,

有甘嘅事?明天我湊仔返學等我問下老師我地班要唔要先

原帖由 TszWun 於 09-9-9 22:37 發表
hi mackyfungng

小朋友反來講話要買,
咁我地咪去買!
開始時侯都有d "R"頭, 咩叫街簿呢?
我媽仲話响街買過D咪叫街簿囉~~比佢笑死!
跟住去文具舖就有得買,
仲買左好幾本添!
alvin仲話要寫1-10响上面添~
應該係比佢地 ...

Hi Sunny,

多謝你地兩公婆精心安排

‹ 上一主題|下一主題