用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 金巴倫英文幼稚園 校車服務安排真差...
go

校車服務安排真差... [複製鏈接]

hi Cheque

請問你在青衣那一屋苑上車呢? 因收到sn信收了囝囝, 但有些擔心校車問題, 如果好似你咁8:25先上車就多好了, 唔使一早上車遊車河, 不過唔知上唔上屋苑平台呢, 見有啲家長說要行兩條街, 如果打風落雨太曬都好麻煩, 因有另一間kowloon tong kindergarten 話我知上車時間around 7:40, 但都係返9點, 相差成45mins, 嚇親喔.

原帖由 cheque 於 09-10-9 10:25 發表
似乎住何文田,九龍城區的校車很煩

其實住何文田,九龍城區,與金巴倫很近,車程時間最短,但世事不如意,個個站停,左轉右停浪費時間,個保母又無品行,真煩

我住在青衣沒有事發生,個仔8時25分上車,1時正接仔,收我835元,我 ...

cheque
我搞錯了, 原來係收左我仔pm, 而唔係am呀......
你有無識啲家長係青衣上車而係pm class, 知道pm既情況呢?

原帖由 cheque 於 09-11-5 15:40 發表
Kindly read your pm, thanks

Hi bellabella_oh

如果有我pm你啦, 啲人comment話差, 不過我知唔同地區唔同私機同ee, 我見 http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=2115801&extra=page%3D1### 佢都話青衣架車ok, 我諗住試下搭先, 唔好既再打算, 但都會問下其他保母車, 不過始終校車會比保母車好, 校方有咩事或特別安排都只會通知自己校車架咋.

原帖由 bellabella_oh 於 09-12-11 10:09 發表

Hi JackieEE,我個仔都是pm,我地又係青衣上車,如果你有私人(非學校那間)校車資料,可以pm 我嗎?

Thank you!
‹ 上一主題|下一主題