用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖心幼稚園 2008-2009 S.H. NCB pm. 同學仔
樓主: terryeric
go

2008-2009 S.H. NCB pm. 同學仔 [複製鏈接]

我都係ncb pm,,,我地lee 班咁靜既,,,

回覆 # 的文章

428ccc,

我囡囡都是一樣呀, 回家洗完澡, 吃小小點心, 就要訓覺啦, 到9點先起身食晚飯, 又食得慢, 尋晚食到10點呀, 我都好頭痛, 唔知點先可以改一改.

回覆 # 的文章

我囡囡是熊仔組的 (穎)....單字名,好易認,,,

回覆 # 的文章

我都信呀, 我尋晚問囡囡知唔知邊個係赖晓盈, 佢都係果句,,,,我同赖晓盈係好朋友黎架

回覆 # 的文章

yes, 冇錯呀, 係我囡囡(穎穎)生日呀

回覆 # 的文章

心渝,陈福好, 赖晓盈, 敏澄, 係我囡每一日都會提既名字, 連屋企樓下既管理員都識佢lee 個同學既名呀

回覆 # 的文章

我果盤三色堇都命危中呀, 因為...

我返工前, 幫佢淋淋水(我以為我負責架馬), 穎穎起身又淋淋水(因為盤花係佢架喎),
家姐返學前又幫佢淋淋水(因為佢以為呀妹多數唔記得),
我工人話""佢地2個返左學,我都有淋水架喎""(乜唔係家務既其中一樣)

,,,,,,,, 唔怪得尋日返到家, 一地都係水, 盤內面水浸tim ar...

回覆 # 的文章

但11月生日會D 相好似係上午班的, 我囡囡話佢有影到相的(佢係11月生日的), 但冇POST 出黎. 又話一個都唔識. 唔知係咪呢? 你地D 囡囡有冇睇過D 相呀? 是佢地的嗎?

我囡囡D 好朋友名單, 3朝2日就轉一轉架啦,,,

回覆 # 的文章

我呀,我就係穎穎媽啦

我囡囡應該係班中既8妹仔黎架, 佢話佢每組都有好多朋友, 返學好忙, 因為要同朋友打招乎喎...

回覆 # 的文章

莫善乔的生日会, 我都會去呀, 到時見..

回覆 # 的文章

晓盈媽,  多謝你既讚賞.   我都好開心, 見到佢沒有半點怯場. 佢一路睇帶, 一路嘩嘩大叫, 我地一家人細都睇得好開心.

回覆 # 的文章

剛才生日會先知, 有d 同學仔唔知囡囡們最近成日唱, 又會係黎緊運動會時表演既歌, 其實即係 陳慧琳 既 "每日種一個夢想"

我係網上搵到這個mv, 大家播俾囡囡聽下呀, 肯定佢定會好happy...

http://www.youtube.com/watch?v=-71GwG6GFgk

回覆 # 的文章

hi, yu yu 媽,

我係穎穎媽呀, 我地又係lee 到見啦,

回覆 # 的文章

我地都係坐8號車, 但44號table 呀.

回覆 1# kasunsun 的文章

靚媽,

有呀,,,,我呀, 我下星期一呀.
到時見

穎媽

回覆 1# kasunsun 的文章

靚媽,

又會咁橋,,,上次都係我老公出馬, 今次到我,,
感動到喊...why 呀??佢地做左d 乜攪喊你老公呀??
‹ 上一主題|下一主題