用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Greenfield學費一問
go

Greenfield學費一問 [複製鏈接]

引用:around+$3500-4500+per+month

原帖由 BIGHEADJOHNNY 於 13-07-16 發表
around $3500-4500 per month
Tai Kok Tsui greenfield (the Long beach) pn class , $59xx per month, (x 11 months). all inclusive .

引用:tam_bb,你小朋友+K1+讀邊班?我仔,+K1A+AM.

原帖由 0909MAMI 於 13-07-17 發表
tam_bb,

你小朋友 K1 讀邊班?
K1B A.M. ^^ 其實係唔係同番N班同班同學仔直升?PNA --> K1A, PNB --> K1B 我想佢調吓,等小朋友見多D新面孔~~

引用:我仔,+2010年9月,依家讀緊+PND,+希望班中

我仔, 2010年9月,依家讀緊 PND, 希望班中有舊同學啦....
Oic~ 因我女是PNB, 所以以為直升番k1b~ 哈哈!(我女是10年10月)

引用:我仔,+2010年9月,依家讀緊+PND,+希望班中

我仔, 2010年9月,依家讀緊 PND, 希望班中有舊同學啦....
你選(English + PTH) or (English + PTH + cantonese )?

引用:English+++PTH

English + PTH
我選了(English+PTH+Cantonese)。咁我估K1A係(English + PTH ), while K1B is (English+PTH+Cantonese).

引用:1.冬季運動衫四號一套,衫四號一件2.冬季啡

原帖由 terecyy 於 13-07-26 發表
1.冬季運動衫四號一套,衫四號一件
2.冬季啡色外套四號一件
3.夏季運動服四號一套
杯袋? 我囡囡讀了一年pn,唔覺有杯袋⋯

引用:TAM+BB,+你知唔知9月2日+k1+開學,+家長要唔

原帖由 0909MAMI 於 13-07-30 發表
TAM BB,

你知唔知9月2日 k1 開學, 家長要唔要陪上堂呢?TKS
9月2日應該唔駛家長陪~ 至於一班多少人,我諗8月31日open day嗰日會知,因為我記得去年pn open day時,班房門口貼了name list,可以數一數有多少同學仔~

引用:另外,+你女女,+有冇上+GF+summer+course?+t

原帖由 0909MAMI 於 13-07-30 發表
另外, 你女女, 有冇上 GF summer course? tks
有參加summer course呀~ 係8月中開始嗰個。你呢?

引用:Quote:tam_bb+發表於+13-7-17+05:50+Tai+Ko

原帖由 target4 於 13-07-31 發表
甘抵, 真係全包, 仲有沒有雜費???
pn係全包。K1開始就要交茶點雜費,計埋學費,約共$6300一個月。

引用:Quote:tam_bb+發表於+13-7-30+16:17+有參加

原帖由 0909MAMI 於 13-07-31 發表
我仔參加了 2期的 SUMMER COURSE, 返得好開心呀!即冇點放暑期!
回來表演,跆拳道我睇。。。(上左5日後 ...
我囡囡也將會參加跆拳道~~ 要不要買跆拳道服?

引用:Quote:tam_bb+發表於+13-7-30+16:17+有參加

我仔參加了 2期的 SUMMER COURSE, 返得好開心呀!即冇點放暑期!
回來表演,跆拳道我睇。。。(上左5日後 ...
另外,我見有 1 part是cookery,是否要帶lunch box & apron?

引用:Quote:tam_bb+發表於+13-7-31+15:50+我囡囡

我以為女仔會學 BALLET
因為我囡囡在出面學緊ballet,所以選了跆拳道~

引用:Quote:tam_bb+發表於+13-7-31+15:51+另外,

不用呀, 其實係做下小手工禁....ART.... :)
請問pn畢業禮的video & photos,學校有冇派俾你小朋友 when he's back to school for the summer course ?

引用:其實英普班時間分配係點嘅呢?+一半一半? +

原帖由 bbmic 於 13-08-02 發表
其實英普班時間分配係點嘅呢? 一半一半?
K1 , 3.5 hours , 當中 : english 1.5 hours , PTH 1.5 hours , 0.5 hour (English or cantonese , 自選)

‹ 上一主題|下一主題