用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 DGJS 2nd Interview Letter
樓主: mimame
go

DGJS 2nd Interview Letter [複製鏈接]

It's the first time that I heard someone would prefer TSL to DGJS.  May I know why?  I guess that you will change your mind if you could get both offers finally.  Let's make a bet!  Cheers,

原帖由 silvia_ng 於 10-10-26 14:29 發表

一定係TSL! :)

另外多謝哂你既讚賞! 其實我地對佢冇咩信心架咋!

明白了﹗其實﹐我兩年前都面對過類似的選擇問題。我大女當時在十二月初已知道被一間我很心儀的學校收了﹐我當時興奮若狂﹐還肯定的說一定不會再考慮其他學校了。但當十二月尾知道DGJS都收了我的女兒﹐來自四方八面的人也來勸我﹐既然女兒有能力和緣份考進這所學校﹐千萬不要因為一些父母個人喜好(e.g. 男女校﹐跟兄姊同校等)或短線問題(居住地方和學校距離)而方棄這個機會。要知道由DGJS轉出另一所學校應該不是很困難﹐但想中途插班入DGJS側絕非易事。如果你女兒真的這麼幸運﹐你一定要三思啊﹗

原帖由 silvia_ng 於 10-10-26 15:09 發表

如果你見過自己兩個小朋友手拖手返學, 哥哥先送妹妹到課室, 再KISS妹妹之後才走, 你就會好想佢地繼續日日手拖手返學, 真係好SWEET架!
至於放棄邊間, 其實而家TSL都未公佈入2ND IN, 可能佢會唔收呀妹呢。當然, 要放 ...

I think only 108 girls were picked last year!

原帖由 TungTung_daddy 於 10-10-27 12:28 發表
Last year, they could not pick 140 kids out of the 500 kids from the 2nd interview. Then they will check all applicants again to shortlist additional candidates. So, you still need to wait until Dec.  ...
‹ 上一主題|下一主題