用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 Did anyone got 崇真小學qualified letter?
樓主: 2ma2
go

Did anyone got 崇真小學qualified letter? [複製鏈接]

我都係本校生 ..... 好緊張呀, 幾時先有 result 呀

原帖由 Michelle_Hung 於 11-9-28 13:27 發表
我仔都係校內生, 我都好心急想知結果!! 其實崇小除了學費唔係我心水外其他都好好, match晒我想要的, 如果崇小收返我都唔想諗咁多!!

我明我明 .... 真係有 d 進退兩難甘, 自己個間又未公佈仲要同佢講請假去 in 另外既

不過我估班主任唔會點理既

原帖由 jollyshandy 於 11-10-2 23:15 發表
吳好意思呀, 我係問下大家要不要同老師講請假去面試呢? 因為學校個result 又未出.

我收到呀 ..... 同時 2 份 tim , 因我囡 apply p1 , 囝就
apply k1 麻

原帖由 water55 於 11-10-5 10:16 發表
16/9已in的家長有無收到8/10開放日邀請信,我是校外生,4/10收到

甘大單 ..... kts , dbs 同埋阿仁 ??

希望你星期 5 前收到 confirmation letter , 甘就可以
3 揀 1 去 in  

原帖由 Michelle_Hung 於 11-10-4 16:43 發表
下星期?!?!??!?!??!?!? 咁我今個星期點過... 星期六撞三間只可去一間... 嗚....

蕭亞姨, 你好呀 !!!

我到今日都未收到信 ..... 睇黎都係跌入 "失樂園" 居多

不過唔緊要啦 .... 呢 2 日仲有得 in , 希望天日我個信箱會收到一封取錄既信啦

原帖由 silvia_ng 於 11-10-6 13:46 發表

我記得之前好似係直接放結果係校內生個書包度架, 之後好似再寄。不過今年有冇唔同就唔知啦。但我當年冇考, 都係聽其他家長講。

btw, 上年真係有校內生考唔到呢...鄧你地緊張呀!

祝你地成功啦! ...

蕭亞姨,

實考啦 .... 我估有好多 tt 小朋友都會考, 我係 sunday pm 呀 , 希望小囡有好表現啦 !!!

你囡開學個幾月 ok 嗎 ? 不過有哥哥帶住實定好多啦

原帖由 silvia_ng 於 11-10-6 21:56 發表

我PM左你啦。預祝你小朋友順順利利呀! 係呢, 會唔會考下我地果間小學呀?

原帖由 baba987 於 11-9-29 21:34 發表
課程都深架,高官準半年至一年!英文國語好,基本上讀完小六英文都唔洗執,比一般小學英文勁好多!

唔水 2nd in , 第一批 9/16 in , 10/6 - 10/10 開始
收到信既 !!

學校講左太約 14-15 個工作天出通知 !!!

原帖由 ha! 於 11-10-16 00:22 發表
請問TT 駛唔駛second in, first in 後幾耐知結果?

ha ha .... 今日我都交左 !!!  安樂曬!

原帖由 Michelle_Hung 於 11-10-20 14:10 發表
已交留位費,安樂曬!

‹ 上一主題|下一主題