用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 約克
go

約克 [複製鏈接]

我阿嫂話york係垃圾,得個貴字。我聽到好唔舒服,因為so far我仔仔得york一個offer,no choice......
   0    0    0    0

原帖由 cat8141210 於 11-11-21 06:39 發表

好明白得一個OFFER在手既感受.

你阿嫂何以見得YORK係垃圾?
咁搞笑既佢?

我唔係YORK既USER,
但係我唔覺得YORK係會"見人就收",
佢係貴但總會有人BUY,
我有去過YORK交N1表,
咪又係到今時今日都未輪到我INTERVIEW?

...

佢係話佢識得有小朋友係york出黎勁唔得....其實我都覺得以york既教學英文應該好ok先係。

多謝各位呀,其實我in完都好鐘意。仔仔都好鐘意,特別係隻兔仔..哈哈...我都係改一改個title先唔好影響家庭關係....佢小朋友讀小學啦,九龍塘某某小學啦..唔係一線都ok架...我唔想講唔係就好似自己無口德啦

原帖由 萬樂豬 於 11-11-22 05:34 發表
藤媽 :

今早打去學校問了, 她說今日內回覆, 其他....係有少少失望啦, 但....可能主流班對大家都好, 我都怕教唔到個囝 d 功課...........我自己都唔係讀書叻既人.....算啦~~都係唔好比囝囝咁大壓力........

...

打去問都得架...咁打去問可唔可以轉am得唔得架?

原帖由 petpetma 於 11-11-22 05:51 發表
你可以打去問吓架!如果有位佢地會遲D通知你!你會讀國際班嗎?主流、國際班仍心大心細呀!

佢收我個仔讀國際班,我都唔知咩先好。其實我都係諗住讀住一年先,下年等阿b做大仔可能再轉學校。

原帖由 bbflashcard 於 11-11-25 01:56 發表
Hi kkon: 分析得好!

Hi 樓主, 這個小學的 link, 很有參考價值:

http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=2350201&extra=page%3D2&page=1

好多謝各位...其實我覺得以校長既辨學理念點會令國際班接唔到名校小一呢...呢個我唔擔心
‹ 上一主題|下一主題