用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 34 區各位媽咪 ,中唔中到自己心儀嘅學校呀? ...
樓主: 乖乖
go

34 區各位媽咪 ,中唔中到自己心儀嘅學校呀? [複製鏈接]

Re: 34 區各位媽咪 ,中唔中到自己心儀嘅學校呀?

召藥師 寫道:
我老公去左學校睇先知話有個仔個名,今年佢地竟然仲未放result上網,等我search到個舊ge result,嚇死我

她地誤會左喇,召藥師個心肝已經入左啦   
恭喜晒

乖乖:
我個心肝係囡囡,得15分當然入唔到協恩,唯有等明年6月大抽獎!    希望大家一齊有好運行啦  

Abbyma,
鍾意就鍾意,係亞囡申請幼稚園前我已咨詢很多朋友有關小學的意見,所以今次自行收生預左冇行。出年我地約定一齊參加大抽獎啦,可能我地囡囡會做埋同學仔呢,天父自會為我們安排!希望在明天 又係到自己安慰自己添 :wink:

乖乖:
多謝妳的祝福呀,心情靚番晒   

Abbyma,
Sorry呀,我得一個囡囡,所以我都唔係好認識其他學校。當然,每間學校必有它的優點及缺點,我只知道協恩是一間校風純樸和不會標榜個別學生的學校,學生的校園生活很開心。而校長和校監「有教無類」的理念深深吸引我,所以我真係好喜歡協恩!希望囡囡可以在協恩的薰陶下生長囉:wink:
請教妳地點樣選擇其他學校呢?  
‹ 上一主題|下一主題