用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 YORK PN Offer
go

YORK PN Offer [複製鏈接]

想問有無媽咪已收到pn的offer呢? 學校在8月已開始面試, 囡囡都係8月尾in, 想問有無人已收到通知? 好心急, 因知道佢哋只收160人
   1    0    0    0

man811231,

你收到的是am還是pm offer?

我已打咗去學校問, 佢話信件分批送出, 可能有時間誤差, 叫我再收唔到就打去問喎!

我想問你會否交留位費呢? 因我知道學校仍繼續in緊人,但佢又已經收咗學生, 佢哋會否hold住啲學位俾之後的小朋友, 真係唔明佢哋會點處理囉!

咁是否意味佢偏向收大B呢? 但後交form又未in個啲,都有可能係大B, 真係唔明佢哋點揀學生!

我都想知有無人係waiting list, 又話YORK好容易取錄學生, 我自己in完唔覺係囉, 一, 面試個日有好多人去in, 二, 佢哋幾乎個個星期都in學生......

我都識朋友係入唔到的, 所以好心急想知結果! 同埋如果有OFFER的話, 之後報的學校又有不同的部署啦!

man811231,

咁你打算報邊間?

你個幾間都好難入呀! 我都係鍾意YORK英文好!

各位, 我都收到offer呀, 之前忙, 一直未上來報喜添!
我個係女, 10年4月b, 收到am offer, 好開心呀!我聽日會照in啟恩, 反正請咗假, 但迦南就仲諗緊....

我都問, 其實係咪收到pn offer的小朋友, 同時都有k1國際班的offer呢?
‹ 上一主題|下一主題