用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 小朋友於06/07年度升小三的家長們 - 兩年時間轉眼過,得 ...
樓主: evelyn317
go

小朋友於06/07年度升小三的家長們 - 兩年時間轉眼過,得閒入o黎傾吓笑 [複製鏈接]

Re: 06/07年度升小三的家長們 - 兩年時間轉眼過,得閒入o黎傾?笑呵呵

up

Re: 06/07年度升小三的家長們 - 兩年時間轉眼過,得閒入o黎傾?笑呵呵

肥仔媽咪 寫道:
嘩! 好耐冇入嚟lu!

我仔學校已經挑選了學生去考個全港評估, 我個仔冇份, 你地啲小朋友呢?

全港評估?我個女有份呀...中文視訊...她話一d都唔難呀...重話d監考的人好寸...

她都係6月第2個星期一開考...

至於暑假...她暫定都會繼續學游泳...其他,還在考慮中...

elainebell 寫道:
...

大家又知唔知6月個TSA試會唔會考完之後會出result比學生呢? 學校有無開始比練習學生做呢?

result唔會直接比學生,只會俾番個數據學校知道架咋...也不需要太緊張,因為不是直接影響學生校內成績,TSA只係想知全港學生的水平去到邊度o者...

原文章由 evelyn317 於 07-7-17 14:37 發表
咁多位媽咪Hello,我都好耐無入來, 終於放暑假囉  

Hello各位,暑假已經過了個多星期...他們玩得開心嗎?
‹ 上一主題|下一主題