用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 考頭3名的人有咩秘訣?
樓主: sweetapplebb
go

考頭3名的人有咩秘訣?   [複製鏈接]

IloveJJ 發表於 18-5-24 13:05
你過去BK睇下,你會睇到,唔係講呢啲。有好多男人,返屋企剩係打機,唔沖涼、唔湊細路、唔理屋企。唔係你 ...

掛著打機果D 係新一代, 跟我係兩個宇宙既距離!

ar_mak 發表於 18-5-24 17:58
呢度D人已經全部痴哂線~

唔係痴線,係緣份。。。

三千年開花,三千年結果,果D。。。

IloveJJ 發表於 18-5-24 14:18
FYI
https://www3.ha.org.hk/dic/gn_04_03.html
膽 固 醇 是 脂 肪 的 一 種 , 來 自 所 有 肉 類 、 魚  ...

呢個係近年理論,話膽固醇食出來既只有約四分之一。

而家最大壞蛋係反式脂肪。

想當年, 孖芝蓮是時尚健康之選。

IloveJJ 發表於 18-5-24 09:41
睇嚟大家都要做下運動。我可能做開運動,所以教咁耐,無血壓高同爆血管  
不過我呢兩日都恐嚇我啲 ...

唉。昨天收到消息,一個相熟無啦啦患上頑疾。平時見佢無事無干,最近體檢先之大鑊野。

大家注意健康。

IloveJJ 發表於 18-5-26 15:12
我諗可能係大家做得父母,都有返咁上下年紀,咁識既人有頑疾,真係唔出奇,我估一定係越來越多既。我之前對 ...

我講既CASE,因為例檢發現到,現況算係發現得很早。一般而言,果個位置,發現時已太遲。
‹ 上一主題|下一主題