用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 SPK 收到INTERVIEW 信了! 加油!
go

SPK 收到INTERVIEW 信了! 加油!   [複製鏈接]

回覆:SPK 收到INTERVIEW 信了! 加油!

以往都係所有人有得IN

回覆:SPK 收到INTERVIEW 信了! 加油!

阿女見12:40pm, 6月B

wendymytse 發表於 13-1-11 19:00
當協恩遇上聖保錄,應如何選擇!

未收到信已知協恩一係同聖保祿一日, 一係同GH 2nd  IN 一日.  一早已想定, 如協恩crash 其中一個, 一定放棄協恩.  因另外兩間係我們的第一及第二心儀.  

幸好, 可以三間去晒 .

MBK 發表於 13-1-11 19:39
K1面試去到咁後期,都遇到一日要走3場!

邊三場?

如只係SPK/GH/HY, 唔會一日三場, 最多一日兩場, GH 2nd IN 只有26/1 一天, SPK interview 只有2/2 一天.  而HY 就有兩日(26/1 同 2/2).  所以, 只係考HY那日要走兩場.  

引用:我封信係黃色,應該和顏色冇關

原帖由 Virginia_Arare 於 13-01-12 發表
我封信係黃色,應該和顏色冇關
我封都是黃色,205。你也是205嗎?

yslgirl 發表於 13-1-12 22:54
點解我唔見房號既,邊度寫架,我藍色信紙。

封信左上角有個框框住個號碼.  

我們估係room number.  而右上角框住個interview 時間.  兩樣資料都font size 好大, 應該係方便到時工作人員分別邊個係邊組.  

lovelinda 發表於 13-1-11 23:54
另外,我見到在BK有家長說,面試前有時間在另外一間房看圖書warm up,請問是真的嗎?
是的話就好了,我記得 ...

今年好似好o左, 可以早10分鐘到 (以前只是5分鐘?)

3. 請於約見時間前10分鐘到達, 切勿過早到達學校等候.  

引用:E+.........+the+allocation+seems+accordi

原帖由 yannischoi 於 13-01-14 發表
E ......... the allocation seems according to the age group. ( small b and big b ) ? My bb is Mar 20 ...
即係點分大細b?  顏色?一樓二樓?房號單雙數?見上午或下午?

‹ 上一主題|下一主題