用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Very sad in St. Cat interview
go

Very sad in St. Cat interview [複製鏈接]

原帖由 glam 於 09-11-10 12:37 發表
My baby is a small boy. He didn't speak anything in the St. Cat interview. Is this no chance? cos he attend the English session, and the chance is the same as the Cantonese session?

How many percenta ...

唔好咁啦
我識好多人係大仔大女平時好叻講野
去到interview有心玩野
唔答or有心答錯
入咩學校都係緣份又唔一定係入呢間既
而且呢間咁難入
你仔仔答哂都唔一定入到係唔係.
我明白大家都有壓力
所以我一定會apply一至兩間易入既打底
咁大家既壓力都會細d
小時了了 , 大未必佳
盡左力未算囉

講句公道話喇
大家要硬件定軟件定價錢先
我in左幾間:
九龍塘迦南 : 硬件 (校舍)好 , 軟件 麻麻.不過價錢平喎
st cat 係 軟件 (師資) 好 硬件 (校舍)唔多好 仲要貴
york 係軟件 (師資) ok 校舍又好.不過你地話貴嘛
祟真: 係軟件 (師資) ok  地點同校舍真係唔多好不過價錢平喎 (k)又一條龍

又要師資好又要校舍又要價錢平...
真係難...仲講漏左又要名牌喎
‹ 上一主題|下一主題