用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 為孩子忙升中的心聲, 為非B1Top的孩子發聲 ...
go

為孩子忙升中的心聲, 為非B1Top的孩子發聲 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

有時都要面對現實.

假若我囡要考埋國際教練同裁判牌, 英文方面必定要好, 呢方面難度唔使下苦功...........

王家爸爸  香港有史以來先得一粒牛丸跑出來,絕對唔容易。   發表於 16-12-6 14:24
little_yolky  阿女想做牛丸?  發表於 16-12-6 14:15
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

little_yolky 發表於 16-12-6 14:15
阿女想做牛丸?
豬肉丸都無得佢做

佢真係揀呢條路既, 讀咩中學真係好重要

wongkaka  體藝?  發表於 16-12-6 14:23
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

王家爸爸 發表於 16-12-6 14:24
香港有史以來先得一粒牛丸跑出來,絕對唔容易。
你地真係好鬼死衰, 係咁點評我

佢貪玩成咁, 都唔知佢仲會唔會考, 定唔止考一樣.

醒目開學勳章 王國長老

hkpapa852 發表於 16-12-6 14:29
或者學吓洪荒之力咁, 一樣可以出位又出名, 一樣有前(錢)途
大佬呀...........你搞到我諗起佢係 IG 個 d 相...........

‹ 上一主題|下一主題