用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 九龍城男仔 band 2 (好煩惱)
go

九龍城男仔 band 2 (好煩惱) [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

sasafan 發表於 19-1-8 23:08
我的理解鄧鏡波是band 2,但老師説band 3,又話何官麻麻地,所以我都煩惱中,胡中,陳中是英中又怕囝追不到 ...

胡中? 胡兆熾?

胡兆熾係有開英文班既 B2

順德聯誼總會胡兆熾中學

咁份校務報告我都睇到 R 爆晒頭...........

順德聯誼總會胡兆熾中學 2017-2018  學校報告

全校 714 人, 平均計每級有 119 人, 但佢個升學情況條數我真係唔知點篤條數出黎, 最好搵個高人幫手計計.

47 人符合 JUPAS 33222 資格, 47/119=39.5%, 但全港水平少少.

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

sasafan 發表於 19-1-9 09:39
我5會選 B1呀, 連陳中,胡中糸B2頭英中我都5夠膽......
胡係有開英文班既中中, 唔係英中.................
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~
‹ 上一主題|下一主題