用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 升中派位明日放榜 87%獲派首三志願創7年新低 ...
go

升中派位明日放榜 87%獲派首三志願創7年新低 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

奥脫福 發表於 19-7-8 15:55
提早公佈自行,EDB果然將個波拋俾中學。。。
仲係唔知我囡間特殊學校點安排

難道係 100% 入統一派位計?  阿媽我好亂呀!

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

奥脫福 發表於 19-7-8 17:00
誇張想法,男仔「吳得掂」
咁就玩死人鳥
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

奥脫福 發表於 19-7-8 17:00
誇張想法,男仔「吳得掂」
特殊學校無備取架, 一野收盡 150 人

醒目開學勳章 王國長老

hkpapa852 發表於 19-7-8 19:08
正選又註冊咗直資,咁多出既位都要有人fill up番

放榜前既事會有後備

依家體藝對自行係大小通殺,3 月尾自行學校通知收左,咁體藝係咪仲收得呢?定截糊呢?

醒目開學勳章 王國長老

hkpapa852 發表於 19-7-8 19:10
又咁講,自1會揀QC既人,應該唔會考慮特殊學校。買定花生睇下各直資中學如何應對可能出現既抽飛潮。
...

識人去考 DGS 都報體藝

‹ 上一主題|下一主題