用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 宜家用緊個書包開始爛, SPI有無介紹?
樓主: bb12345
go

宜家用緊個書包開始爛, SPI有無介紹? [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

SPI, Dr. Kong, Sanrio 同 Seven 都有買過.
SPI 細碼唔夠裝兼且重, 跟住買左 Sanrio, 點知用左無兩個月條帶就爛, 之後到 Dr. Kong, 又係唔好用, 最後買 Seven, 揹上身真係唔同 feel, 真係輕好多, 同埋囡囡都話好舒服, 最重要係唔使用所謂安全扣已經好貼背, 唔使 "銀" 到囡囡無乜肉既心口仔.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

原帖由 EggR 於 10-6-2 06:52 發表
請問你地會唔會買手拉款書包?
因為亞仔9月入小一, 想買書包俾佢, 又驚佢D書會好重, 都唔知買咩款俾佢好, 小一駛唔駛用手拉款書包?

噚日係自由講場先講完呢個問題

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=3157211&page=1#pid43236835
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

原帖由 熊媽 於 10-6-6 01:14 發表
荃灣係邊度有seven書包買?

荃灣係無鋪頭賣 seven 書包, 要去 TST 買.

‹ 上一主題|下一主題