用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍禮賢學校 大家好~我係禮賢既舊生
樓主: krs500060
go

大家好~我係禮賢既舊生 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

如有需要請在版面或以 PM 商討,切勿在版面公開個人電郵或資料,以保障個人私隱,敬請留意!

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

剛果公主 發表於 13-2-8 18:14
點解滙基會多呢?係同學鍾意去考,定係學校好鍾意禮賢學生呢?
點解 UCCKE 多, 因為 Mrs. Chan 以前係 UCC (大坑東) 教過, 當時校長 Dr. To 依家係 UCCKE 校長, 變左對 UCCKE 既教學要求有信心.

我係 UCC 舊生, Mrs. Chan 丈夫 Mr. Chan 陳兆焯 (正生書院校長) 以前教我 Maths.

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~
‹ 上一主題|下一主題