用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 Who is Chris Sir????
樓主: chantecaille
go

Who is Chris Sir???? [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

hkpapa852 發表於 15-6-4 10:54
佢既最新"傑作"
真係有心自己搵料既上黎 EK 問仲好過畀錢人賺.

再唔係某網站都有晒升大中小幼日程表, 連學校負責升中派位既老師都推介去睇.

我都畀人跣過, 係升中大抽獎前畀個表我, 點知入面 band 1 學額數字係錯既, 好彩我做晒功課, 通知返有關人士資料有錯.  咁佢既料邊度黎我唔知喇, 我信左就大件事.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

Charlotte_mom 發表於 15-6-8 21:34
我地搵幾個partner合作、應該有一番事業(講笑咋咪舉報我)

前排忽發奇 ...
我做跑腿得唔得?

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:原帖由+huba+於+15-06-09+發表以你及

原帖由 Charlotte_mom 於 15-06-09 發表
等我認真思考下骨氣緊要,定五斗米緊要先
以我熟悉既你骨氣最重要

‹ 上一主題|下一主題