用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 【呼籲提供】18/19 年度小一大抽獎資料
樓主: siden
go

【呼籲提供】18/19 年度小一大抽獎資料   [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

siden 發表於 18-6-2 17:20
大抽獎終於完結。

見各網都有討論抽成點嘅標題。
siden,

想麻煩你改一改標題做 "【呼籲提供】18/19 年度小一大抽獎資料", 因為呢個帖已入精華區, 有埋年度方便會員搵, THX.

siden    發表於 18-6-5 00:21
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

hkpapa852 發表於 18-6-5 09:09
不過我真係聽過, 有"專家"係咁教人填表.

所以我成日覺得個班係"整蠱專家"先真
但又好多人鍾意幫襯或者錢多咁去搵呢班 "整蠱專家" 喎
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

ivyivyivy1 發表於 18-6-7 12:17
可否分開校網來提供。咁樣全港提供,好亂呀
呢個帖係方便 hkpapa 整理數據, 之後係另一個帖再按地區分類, 一個帖睇晒方便佢, 定要佢睇一大堆帖方便佢, 我既選擇係一個帖.

醒目開學勳章 王國長老

同事提供,已有私校 offer

自行: 聖若瑟小學

甲1:
聖若瑟小學

乙1:
聖若瑟小學

乙2:軒尼詩道官立小學              (銅鑼灣)

乙3:軒尼詩道官立小學

乙4:寶血小學

獲派:寶覺小學 (無填過)

醒目開學勳章 王國長老

iamdreaming 發表於 18-10-3 12:20
其實私小係咪都會將D收生資料上報教育局?
以我所知唔畀參加大抽獎既私小, 係會將已註冊名單交畀教局

醒目開學勳章 王國長老

iamdreaming 發表於 18-10-4 12:20
請問邊間會申報?
唔多清楚

‹ 上一主題|下一主題