用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 請問有冇人收到PN call waiting 呀?
樓主: namkaman
go

請問有冇人收到PN call waiting 呀? [複製鏈接]

引用:由11月開始等到宜家,真係等得好心急。我知

原帖由 namkaman 於 12-04-20 發表
由11月開始等到宜家,真係等得好心急。我知道大家4月18號俾左學費,希望快啲call waiting 啦!如果有人收到 ...
我囡pn班都仲係waiting.

引用:請問有冇人收到call呀?好心急呀!今年咁多

原帖由 namkaman 於 12-04-24 發表
請問有冇人收到call呀?好心急呀!今年咁多人,好似機會好低咁。
namkaman ,咁吹吓水,你讀住邊間先,我囡囡會讀think.

引用:回復+fatfatmon+的帖子 你問到的資料多過

原帖由 namkaman 於 12-04-26 發表
回復 fatfatmon 的帖子

你問到的資料多過我好多呀!今日答我果個一野打沉左我。有你咁講我起碼可以期待吓 ...
Namkaman, 類似情況,我咋日打去問樂基(駿景園)問幾時call waiting, 又係一嘢被打沉。

Admin話「 個個交哂錢,等九月有冇人唔返學啦!」。好似當我問佢借錢咁!我可能問得衰,似乎我要讀吓d說話技巧班,唉!

唉!現實真殘酷。現今父母真不易!

引用:回復+winnietingting+的帖子 原來你仲等緊

原帖由 namkaman 於 12-04-27 發表
回復 winnietingting 的帖子

原來你仲等緊其他PN。咁如果York call 你,你讀唔讀呀?
namkaman, 我在5月7日要交學費和書薄(hk$5511)給think,好似無得退。

如果york之後先call我,都多數不讀pn班了,否則損失慘重。

希望york儘快call waiting,收你小朋友啦!我囡囡k1先讀york了。

‹ 上一主題|下一主題