用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局林文燦英文小學 有沒有人已收到被取錄的電話???
go

有沒有人已收到被取錄的電話??? [複製鏈接]

......我都無收過電話, 睇完學校張紙, 我諗住明天4:45就定晒格睇住學校個網架喎,,,,,,原來有打電話呢會事咩,,,,, 死死死, 完全無收過電話,,,, 好驚好驚, 我今晚實瞓唔著, 重要磨到明天5:00先有結果......

蝦膏仔入唔到呀, 請問各位家長重有冇其他方法呀, 佢連waiting list 都入唔到呢....

KimB,

已重組能量, 多謝你們一直幫忙, 唯有繼續努力, 爭取明年學校第二輪收生,,,,

Tks all,  & 祝福各位考到的小朋友&家長^.^

原帖由 KimB 於 11-11-18 10:11 發表
蝦膏媽, 冬菇仔, bluefriend,

唔好咁down啦, 仲有機會嫁! 我相信會有些人唔去註冊, 仲有位的, 可以等明年既第二次收生。阿仔有個同學就係1st time考唔到,  2nd time再試, 就得左!!

千萬不要放棄, 或者政府派到好學 ...

嘩,,,,,到了呢個時候,,,, hahaha, 能量恢復很多了, 很喜歡Bchi的"希望在明天", 我會keep 住鬥志, 希望最終成功~~

鴨仔,
我之前都估你係忙於新工, 明的, 不用 Say Sorry Ar....謝謝你一路支持就真...(講多樣野你知, 我隻蝦利女in 唔成帝堡城個間, 又IN 唔成馬鞍山個啲, wah gagaga, 一天入面收咁多壞消息, 我會成為不折不扣瘋婦, )

馬鞍山家長們, 暫時成為唔到你哋一份子添, 等我加多幾倍油俾蝦膏仔, 希望在2ND round趕得到成為你哋一份子先, hahaha
‹ 上一主題|下一主題