用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局林文燦英文小學 出左面試時間表啦.
樓主: pokinponi
go

出左面試時間表啦. [複製鏈接]

我都睇到呀, 仔仔in 9:30呀, 你呢??

ewmami - tks for the info.
kim B 媽, 多謝提醒~~
Pokinponi 媽, 我吔大家努力呀, 希望我哋兩個小朋友可以做成同學仔啦~~

回復 11# KimB 的帖子

我都PM了你啦 kim B,  tks tks so much~~~

回復 16# KimB 的帖子

Hi KimB, 我再PM你啦, TKS~~

回復 16# KimB 的帖子

Hi KimB,
我收到個File la,  Tks Tks so much~~

各位, 今天小兒順利完成interview啦~~
原先都有啲驚, 因為阿仔早起身, 好攰咁樣, 都擔心, 到等緊入課室既時候都重係咁,,,,,
interview完出黎, 成個人笑晒, LMC的老師真係識魔法架
就連我老公第一次去呢間學校觀感都非常好呀!!!!!
超想入呀, 唔該俾我哋2nd in la~~~~

回復 27# helenli 的帖子

我個仔都係咁講, 佢話第一堂就有老師問佢幾條問題, (例, 鐘意食咩呀, 鐘意咩顏色咁), 之後就係輪流問農莊入面有啲咩動物。
再之後就去第二間房唱 "HEAD & SHOULDER", 跟住老師就叫佢哋自己玩一陣啦, 無叫佢玩樂器/講故仔書個啲喎,  我都係CHOK到咁多料咋~~(死!可能老師真係叫佢地玩樂器/講故仔, 但我個仔唔識聽, 跟住走咗去玩~~個心即刻冷咗一截 )
‹ 上一主題|下一主題