用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港浸信會聯會小學 香港浸信會聯會小學2008/2009年度小一家長俱樂部 ...
樓主: HelloKitty*
go

香港浸信會聯會小學2008/2009年度小一家長俱樂部 [複製鏈接]

想請問一下大家知唔知道編班試會考咩呢? 我擔心阿女唔識睇題目呀!!!!
Fanny :lol: :lol:

Daniel,

如果計埋參加管弦樂團就要5仟幾啦!

HelloKitty,

我去金綸買咗校服, 價錢同去學校買一樣, 仲可以比小朋友試身先買.

蝦碌媽咪:

你好一點嗎? 好多謝你26/6幫我交表, 那天是否樓梯很濕滑, 以前都曾經聽過有家長提到雨天時樓梯會濕, 咁危險, 學校都仲係未有改善, 真係擔心小朋友的安全呀!

我囡囡知道讀1B, 不是和你囡囡一班感到好失望呀!

原文章由 蝦碌媽咪 於 08-6-26 23:43 發表
多謝關心,我係樓梯坐左好耐先坐得番起身,跟住就去校務處向書記同校工反映,點知反應比我好冷淡,問候都冇句.睇阿囡份上,唔想再投訴咁多,希望在教學方面補番d印象分啦...
坐小巴係2期望過去近玻璃門側果條露天樓梯...

...

係呀! 我現在富良野, 阿女自拍很多花話要比你囡囡睇呀!
嘩! 你真係好傷喎! 浸聯的職員竟然冇反應, 真係......!!!

原文章由 蝦碌媽咪 於 08-6-30 19:03 發表
嘩,飛鴒傳書呀!HOW ARE YOU?你囡囡有冇打"乞次"呀,我果個成日問我你哋行嘅行踪,唔知我果班另外個yoyo撞唔撞倒你哋?(佢又去咗你而家嘅所在地).
你番0黎睇吓我傷勢啦.不過,做定心理準唔好嚇親你,我同事話我隻手似成舊 ...
‹ 上一主題|下一主題