用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 陳守仁2ND IN
go

陳守仁2ND IN [複製鏈接]

醒目開學勳章

原帖由 silvia_ng 於 10-10-26 18:25 發表
大家今晚訓覺好既, 聽日迎接呢個好消息!

BTW, 因為TSL 2ND IN係11月6號, 有D學校既1ST IN都係果日, 希望你地既小朋友唔會撞時間啦! GOOD LUCK!

你放心la,你个女咁叻, 實得ar!

醒目開學勳章

唔知會否和上次1st interview, 分小朋友的出生月份呢?

醒目開學勳章

TSL 2nd In

原帖由 silvia_ng 於 10-10-27 23:20 發表

係呀, 今日真係勁開心! 10點前已坐定係電腦前等公佈了!

slivia 姨姨,

你知唔知TSL 2nd會否像1st in咁分小朋友的出生月份黎考呢? 不過睇怕都唔會, 始終如第日入到都混埋一齊!
但真係好欣賞佢地咁細心, 公平 !

你女女好叻ar!, DGS都有second-in. 如TSL & DGS都有offer, 你点擇ar? (你放心la, 你女女好叻, 想得黎啱ga嘞!)

醒目開學勳章

原帖由 flostangraphy 於 10-11-5 13:52 發表
1/ Please describe the equation: E = mc2

2/ Who said this: "Don't ask what your country can do for you, but what you can do for your country"?

3/ If you drove a bus with 43 people on board from Mo ...

flostangraphy

你都你過來人, 唔好响呢d咁緊張的時侯整d咁正的嘢出黎la.
‹ 上一主題|下一主題