用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 in完德望的家長, 可否share in 乜???
樓主: yushbaby123
go

in完德望的家長, 可否share in 乜??? [複製鏈接]

其實問題唔深, 不過我囡囡唔知點解一句嘢都唔肯講, 未出發前, 係屋企仲好好, 仲識講老師午安, 謝謝, 拜拜...  

但一去到, 唔知係唔係無 warm up 時間, 佢上完樓梯, 坐一陣就入, 一入去就玩....

我囡囡就變咗另一個人了! 我又掛住填問卷, 爸爸話佢 in 得好差 lor, 今次真係 no hope 了!!     唉, 好失望, 真係好好好想入德望, 但今次係失望lor!

[quote]原帖由 MC-煎 於 11-11-27 14:48 發表

我諗佢唔鐘意我走咗去填問卷, 得返爸爸係佢隔離多啲!
早知叫爸爸填!!

其實講晒所有題目出黎真係會對我哋最早in, 花咗四個幾鐘排隊早交 form, 一心一意想讀 good hope 既小朋友係唔公平! 但咁又點, 呢個世界一直都唔公平架啦, 如果兩個小朋友 performance 完全一樣, 但一個二三月出世, 另一個十一二月出世, 學校都會選擇二三月的, 所以有時都唔怪得咁多, 小朋友幾時出世幾上天選擇的, 我們只好接受了!

或許上天只希望佢二零一三年先入讀 K1, 那我都沒法子!

我有朋友囝囝, 是一月出世大仔, interview 時發卑氣, 擲積木飛車去老師到, 老師都收佢, 係因為咩? 咪因為佢係大仔 lor!!  

如果最早 in 的人, 可以由學校收先, 起碼佢哋都表達咗佢哋既誠意呀! 咁幾好呢!!  又係到發夢!!

依家返而有啲想阿囡原校升讀 k1, 下年再報 good hope k1, 2013 年做十一月大b, 都幾好唔錯呀!!
‹ 上一主題|下一主題