用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 KTS 2nd interview
樓主: swedmond
go

KTS 2nd interview [複製鏈接]

吳廣得吳廣得, 你咪咁攪笑....就黎笑死喇 !

你成日咁好可以時時 BK entertain 大眾o既 , 你洗唔洗番工架?  (純益問下,可不回答):loveliness:   

原帖由 ngkwongtak 於 11-11-1 13:25 發表
很對不起, 閣下子女骨格精奇, 外表出眾, 人中之龍之相.  本校不敢擔誤貴子女之美好前途, 故此本校只有拒之於門外.  以貴子女之聰明才智, 想必定有一所出類拔萃的學校收為門生.  請多多見諒及多謝閣下之申請費用, 請 ...

凡事識人好辦事, 同考小學一樣!

做官 ? 我都想做呀,有冇得幫幫我民婦一把?

原帖由 ngkwongtak 於 11-11-1 13:37 發表
我做官架(係土地註冊處到做).  Position 係 Land Measurement Officer. (仲係好高級).

I also recieved the letter for 2nd interview ar.    

Not over-expect my kid can get the seat after 2nd interview, but in case she fails finally, at least she can be on the waiting list.

Yanamami,  真係? 咁仲慘, 好多人都話我個樣又cool又串 (當然內裡係熱情澎湃,和藹可親...hahaha), 我驚最後我害左個女呀 !  I am serious ga ~~

原帖由 Yanamami 於 11-11-1 18:53 發表
今次in父母呀... 阿女已pass左啦.

其實今年 apply 人數有幾多 ? 又有幾多位小朋友選左入2nd in 呢 ?
‹ 上一主題|下一主題