用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

暑期班 [複製鏈接]

for K1新生的是『親子啟蒙班』

1/8 ~11/8, 每星期兩天, 每節1小15分鐘, $600/4堂, 只開4班, 未有資料可電校務處查詢

原帖由 ngo109 於 11-5-28 19:26 發表
係咪話緊個冰淇淋課程呀?又真係唔多似比升K1的新生上咁喎....真係要等下學校通知先得

親子王國/教育王國日誌以外之網誌連結已被管理員刪除

收到, 並即時交報名表

原帖由 EggEgg08 於 11-5-30 08:52 發表
又再打了去學校問,冰淇淋課程唔收升K1 的小朋友。升K1小朋友上的親子啟蒙班資料在註冊時已派,同埋已截止報名。但我冇收過資料,有冇其他媽咪註冊時收到資料? ...

是的, 我與朋友也是在禮堂門口的派籌桌上自取啊~

原帖由 Cynthiasia 於 11-5-31 13:27 發表
唔關事, 好似係一入門口有form攞, 如果你有興趣報名, 可以打電話返學校問下....

表格放在派籌的桌上, 部份家長可能只掛著註冊事宜, 無特別留意其他野

沒有做足資料收集既家長, 既然來到學校一場, 真係不防多問一句 "有無暑期班", 近年年年都有架

原帖由 silvia_ng 於 11-6-1 23:16 發表
而家d家長係咁架啦! 唔會話自己睇唔到, 只會話學校冇提醒/混亂。

個個都改左做性"賴"...

如果真係咁難睇, 又點會有人見到form呢? (4班full哂, 應該都好多人見到張form識報名啦...呵...) ...

‹ 上一主題|下一主題