用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ST. CAT. & KENTVILLE INTERVIEW
樓主: BB豬MUMMY
go

ST. CAT. & KENTVILLE INTERVIEW [複製鏈接]

Nov / BB豬MUMMY / Jswailam928:
Thanks for sharing.  
睇完你哋嘅資料感覺定好多.
(雖然亞囡好多都唔識做 )

bebelee:
我囡都係細b, 又係星期一in, 大家加油啦!
(雖然我信心指數係"0" )

BB豬MUMMY:
睇完你哋嘅資料, 我知今次應該無機會"中獎"

講真, 我聽好多mama講kln tong嘅kg好多都係收大仔. 我囡又唔係smart (除咗同眼耳口鼻同日常生活嘅問題有啲把握外, 其他都... )
仲要睇埋大小姐當日嘅心情,  所以今次都預咗係去攞經驗.

oxwinnie:
我張form係綠色嘅, 咁係咪即係當細b呀

有冇mami係用綠色form interview ga???  啲問題會唔會一樣???

今早in完, 不出所料亞囡真係鬧情緒, 一坐低見到個miss已經驚到不得了, 仲要當住miss面扯我頭髮
除咗攞完張貼紙同miss 講聲多謝之外, 我都聽唔到亞囡同miss有咩其他交流    唉....

同意有miss比較黑面(我個嗰就係!!)
我見有另一個miss個樣好nice, 把聲仲好卡通添
我諗如果我個囡係佢in可能會無咁驚!!
‹ 上一主題|下一主題