用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 TKO Deborah (Part 2)
樓主: hinhinmom
go

TKO Deborah (Part 2) [複製鏈接]

Re: TKO Deborah (Part 2)

wing530,
我都有d多, 我o係pm覆左你, 因為太多, 費事post出黎, 你check下啦~~

你唔好嬲啦, 錫返~~~

wing530,
我都想寫出黎話你豬豬呀!!! pinkpink888打得個物字出黎, 就即係佢識打啦!!!     

pinkpink888,
我都想知知mud未點打, 我星期一返公司點下d同事有無人知先~~

其實今日我都係約左fifi先至去tea一tea呀~~ 成日同fifi 去tea o個個係wing530呀~~

wing530,
醒wo~~!! 連個乜字都識打出黎!! 果然係上網上得多~ 都係唔好得罪你, 費事.......   

我地一向都知你同fifi恩愛啦~~~     

wing530, fifi,
作死呀!! 個個仲未    , hinhin都未呀!! 都唔知仲乜今日o甘high~~   

我都對‘掌門狗’有興趣呀, 頭先睇到廣告話7/10上畫, 我地幾時去睇好??  

fifi, wing530,
好得人驚呀!! 我行開一陣, 你地就post左o甘多野...

我都報名呀~ 下星期日睇戲(一大一小) thks~~   

等我都努力幫你地搵disney公仔啦~~

wing530,
無論你頂唔頂得順都好, 你都係唔知醒起身架啦~~     

wing530,
你有無野呀??! 上星期我地睇10:20, 你幾點先到fifi度呀?!        

我唔敢問你fifi同stephanie 既絕招係乜呀... 我怕...

fifi,
disney公仔, 你唔駛幫我特別"草"呀, 因為我都係可有可無~~     

wing530,
我以後唔叫係"豬豬"勒~~~~
因為
>
>
>
我叫你做"懶瞓豬"~~~     

wing530,
聽落個絕招真係幾得人驚...
我本來以為係"即", 原來係搣"拜拜肉", 好犀利呀~~~

不過, anson又真係幾好搣o既~~   肉滕滕~~~ wing530, 我都想搣下你呀~~~       

wing530,
你真係欠"打"~~~     

我聽日應該去唔到dr wong度睇醫生勒, 因為我老公話聽日應該食埋lunch先入錦繡, 同埋我奶奶yesterday去藥房"執"左d茶比hinhin飲, 睇下會唔會好d先~ 況且聽日要"車"埋我老公個阿嫂入去...

懶瞓豬,
o甘我o米即係話埋你"肉xx"law~~~         不過我都覺得我自己肥左呀...

fifi,
o華~ wing530食杯面...
你食pizza, 我奶奶今日煮左好多"送"呀~~ 食到我呀...     

wing530,
你唔駛幫我配藥勒, thks~~

你都好搞野wo, 小心你d眼淚鼻水滴落個keyboard度呀!!! 壞左要比$$$買呀~~~     
你老公可能以為你傻左, 對住個computer o係度笑~~~     

今日我個ex-boss上來, 問我係唔係有左第2名...
仲要之後走左入大老闆房, 一齊笑...

fifi,
唔怪得wing530今晚o甘好火啦~ 原來食左d o甘o既杯面...

我老公都仲未瞓呀~~ 我諗我地聽日起身已經唔駛食早餐, 食lunch就得lo~~~     

比你地激死... 你估你地d老公聽日會唔會叫我地唔好再"裙"埋一齊呢??~~       

wing530,
係呀! 係呀!! 我都知你係傻架啦!!! 我仲諗起上次開party, 你一路咬住條corn, 不經意講左o個句野呀!!!!       有時諗起都會自己o係度笑~~~   

fifi,
pizza hut落單o個個人係唔係對緊mark six呀?? 落錯晒o既~~~     

fifi,
唔係化... 我仲未有心理準備wo~~~
我下個一定要生女架!!! 可以扮下"青見"ma~~     
有野我一定會話比你知架!!!

wing530,
你頭先打宜家幾多點, 係唔係你老公入黎打上去架???      

你係唔係要去煮野食?? 搞到我宜家都有d肚餓...

你地估佢地聽日上黎呢個topic, 睇到我地o甘夜仲唔瞓, 佢地會唔會以為我地係傻....     

fifi,
你仲有雞翼呀?~ wing530, 你係唔係好想食呢???

fifi,
今日wing530都係"五行欠打"呀!!!    

wing530,
我老公點o甘出聲呀??!! 佢雖然返工可以指指點點, 但我地屋企女權至上架!!!     

fifi,
party個時, wing530話, 話緊"我"最唔蝕底law~~   

我奶奶頭先講, 話今期mark six一注中呀!!! 4千5百萬...
‹ 上一主題|下一主題