用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 礸石山永樂創新英文幼稚園有人聽過嗎? ...
go

礸石山永樂創新英文幼稚園有人聽過嗎? [複製鏈接]

今年第一年開辦!因為女女無學校收!想報下呢間

2    0    0    0

引用:我女讀緊啟蒙班,環境新,老師有愛心。阿女

原帖由 megumiyu 於 14-12-10 發表
我女讀緊啟蒙班,環境新,老師有愛心。阿女好鐘意返學。
見你咁講又好似好好!距話仲收下午班!我今年淨係報左全日班原來咁難入所以要報呢間!個日有去學校我反而覺得唔太似學校好似無咩歸屬感同生氣!見有個姐姐接小朋友個老師態度好麻麻

引用:回覆+Handsomewoman+的帖子 啟蒙+=+inform

原帖由 piggymonkey 於 14-12-11 發表
回覆 Handsomewoman 的帖子

啟蒙 = informal N (因爲呢間學校既N 班申請教署仲未批),所以只可用啟蒙當pla ...
N班幾錢學費?

引用:但課室教材新,很大活動空間,校長老師也很

原帖由 snowyeung 於 14-12-11 發表
但課室教材新,很大活動空間,校長老師也很nice
聽你咁講我都安心d!

引用:回覆+Emib+的帖子 我住龍蟠苑,今年有報k1

原帖由 Jeanwaikam 於 14-12-09 發表
回覆 Emib 的帖子

我住龍蟠苑,今年有報k1,收了am offer,至於好唔好,真係未知道,你可以致電問問 ...
收左am offer咁你讀唔讀?

引用:回覆+Emib+的帖子 睇埋其他學校的result先

原帖由 Jeanwaikam 於 14-12-12 發表
回覆 Emib 的帖子

睇埋其他學校的result先決定到。不過,本身也很喜歡這間學校 ...
我上網睇話要先交雜費是嗎?

‹ 上一主題|下一主題