用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 高主教 vs SFA vs 德望 vs 港大同學會?
樓主: kwokka
go

高主教 vs SFA vs 德望 vs 港大同學會? [複製鏈接]

回覆:高主教 vs SFA vs 德望 vs 港大同學會?

I will choice sfa , sfa is super top primary

回覆:高主教 vs SFA vs 德望 vs 港大同學會?

樓主想好後快快決定和放位,比多d機會人

引用:已放棄good+hope+及港同,post+出來都是想

原帖由 kwokka 於 12-11-28 發表
已放棄good hope 及港同,post 出來都是想請教家長(尤其是有讀緊的小朋友及他們的朋友)比意見,用家長怕 ...
謝謝您,代每位waiting 的小朋友多謝你,你實在是一位很好心的人,相信你孩子有你的教育必定是個有教養的小朋友

引用:知道嗎?身教很重要。我希望小朋友開心返學

原帖由 kwokka 於 12-11-28 發表
知道嗎?身教很重要。我希望小朋友開心返學,德行重要過學業,將來要做個誠實有責任的人,貢獻社會,行行出 ...
非常認同,你真是位好家長

引用:就算要讀女校都全願中學先,心智平衡發展左

原帖由 kwokka 於 12-11-30 發表
就算要讀女校都全願中學先,心智平衡發展左先。學業只是人生一部份,學懂點同人相處好重要。我識好多讀女校 ...
你說的也不無道理,我都好多齋校女朋友,唔係同性就連男友都無

‹ 上一主題|下一主題